Työnhakuvalmennus

TyönhakuAkatemian verkkovalmennus

Kaipaatko uutta virtaa työnhakuun? Hyödynnä uusi jäsenetusi ja poimi parhaat vinkit työnhaun tehostamiseen.

MMA tarjoaa jäsenilleen itsenäiseen opiskeluun pohjautuvan verkkovalmennuksen, joka koostuu videomuotoisista oppaista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Materiaalista on hyötyä sekä kokeneille että kokemattomille työnhakijoille. TyönhakuAkatemian MMA:lle toteuttaa UP Partners. Palvelu on jäsenille ilmainen. Verkkopolku kestää kuukauden ja tapahtuu itseopiskeluna. Tule mukaan, löydä itsellesi uusi työ!

Kirjaudu palveluun ja katso orientaatiovideo.

Lataa TyönhakuAkatemian esite

 

CV kuntoon

Autamme sinua parantamaan omaa ansioluetteloasi. Järjestämme valmennuksia ja yhteistyökumppanimme Target Headhuntingin kanssa henkilökohtaisia sparrauspäiviä erityisesti työttömille jäsenille. Voit arvioittaa oman CV:si työmarkkinakunnon MMA:n asiantuntijalla. Ota halutessasi tällöin koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jouni Röksään (jouni.roksa(at)mma.fi)

Voit tilata koulutussihteeri Eija Kuituselta (eija.kuitunen(at)mma.fi) pääsyn "Tehosta työnhakua" -webinaariin. Sen avulla voit tutustua hyvään hakemukseen, ansioluetteloon ja työnhaun prosessin eri vaiheiden tehostamiseen. Voit tilata työnhaun infopaketin Eija Kuituselta tai Jouni Röksältä. Paketissa on mukana mm. hyvän ansioluettelon malli, tyypilliset haastattelukysymykset sekä projektisuunnitelma työnhakuun.

 

Koulutus auttaa

Koulutuskalenterista löydät monia vaihtoehtoja taitojesi kartuttamiseen.

 

Työnhaun polku - tutustu ohjeisiimme

Olemme koonneet sivuillemme ohjeita työnhakuun. Katso lisää klikkaamalla tästä.