Urapalvelut

Urapalvelut

Koulutuksella ja aktiivisella urasuunnittelulla vahvistat asemaasi työmarkkinoilla. MMA tukee, neuvoo ja tarjoaa koulutuksia.

Palkkatutka-palvelusta voit kartoittaa myynti- ja markkinointialan palkkatasoa mm. eri tehtävissä ja alueilla. Kirjaudu Jäsensivuille ja klikkaa Palkkatutka. Vuosittain selvitetyt alan tarkat palkkatiedot löydät kirjautumalla sivun oikeasta yläkulmasta Jäsensivuille. Valitse osio Palkka.

Lakipalvelustamme saat neuvoja muun muassa työsopimuksen tai johtajasopimuksen laatimisessa ja tarkistamisessa.

Avoimet työpaikat -osiosta löytyvät myynnin, markkinoinnin ja oston/hankinnan työpaikat. Paikkoja pystyy hakemaan tiettyjen avainmuuttujien mukaisesti. Sivulle kerätään kattavasti alan työpaikat käytetyimmistä verkkopalveluista. Sivuilta on tilattavissa myös työpaikkavahti. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Duunitori.

Työnhaun verkkopolku Tahdotko loistaa työnhakutilanteissa? Osallistua kuukauden tehostettuun työnhakuvalmennukseen verkossa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Alueelliset työllisyyshankkeet on suunnattu työttömyysuhan alla oleville ja työttömille. Tutustu oman alueesi työllisyyshankkeisiin tästä.

MMA Ura -jäsenkirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa.

LinkedIn-ryhmän sivuilla on avoimia työpaikkoja, verkottumista ja keskustelua myynnin ja markkinoinnin aiheista. Liity ryhmään, osallistu keskusteluun, jaa tietoa ja tutustu myös Jobs-osioon klikkaamalla tästä.

LinkedIn-Showcase-sivuillamme työpaikkoja koottuna myös tasojaottelulla: myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset,   myynnin ja markkinoinnin johto,   myynnin ja markkinoinnin opiskelijat ja uran alkuvaiheessa olevat

Ruotsin ja Englannin kielen erilaisia kursseja (LingoNet) verkossa. Kirjaudu sivun oikeasta yläkulmasta Jäsensivuille. Valitse Omat tiedot > Palvelut

Oppaita tueksi uran eri vaiheisiin, esimerkiksi Johtajasopimusoppaan ja Yrityksen perustamisoppaan löydät Jäsensivuilta. Kirjaudu sivun oikeasta yläkulmasta Jäsensivuille