Opettajalle

Tälle sivulle olemme koonneet myynnin ja markkinoinnin opettajille sisältöä oppilaitosten ja liittomme yhteistyön tueksi.

MMA:n materiaalitietopankki

Tilaa opiskelijaryhmällesi MMA:n tuottamaa materiaalia yhteistyökumppanimme palvelusta. Palvelun kautta voit tilata maksutta esim. haluamasi erän ammatillista Myynti & Markkinointi -jäsenlehteämme. Klikkaa palveluun tästä.

Vierailu MMA:n toimistolla

Otamme mielellämme vastaan alan opiskelijaryhmiä Asemamiehenkadun toimistollemme ja pidämme lyhyen esittelyn alasta ja MMA:sta opiskelijoillenne. Aiemmin vierailleet opiskelijat ovat antaneet opettajalleen erittäin hyvää palautetta vierailuista ja opettajat ovat pitäneet tutustumista hyödyllisenä ja opettavaisena. Ota yhteyttä asiantuntija Igor Parriin igor.parri@mma.fi ja sovitaan tarkemmin.

Tapahtumat

MMA osallistuu enemmän kuin mielellään koulussanne järjestettäviin tapahtumiin. Oli kyse esittelypisteestä, tapahtumassa esiintymisestä tai muusta yhteistyöstä, ota yhteyttä asiantuntija Igor Parriin igor.parri@mma.fi ja sovitaan, miten voimme olla parhaiten avuksi.

Luennoitsijaverkosto

Välitämme opettajille pyynnöstä oppilaitoksissa esiintymään suostuneiden jäsentemme yhteystietoja. Opettaja sopii jäsenen kanssa suoraan luennon sisällöstä ja ajankohdasta. MMA maksaa jäsenelleen esiintymisestä luentopalkkion ja korvaa matkakulut. Verkostossamme on yli 200 oppilaitosesiintyjää. Ota yhteyttä asiantuntija Igor Parriin igor.parri@mma.fi halutessasi yhteystietolistan käyttöösi.

Opiskelijastipendit

Jaamme myynnin ja markkinoinnin opinnoissaan ansioituneille opiskelijoille stipendejä joka kevät ja syksy. Prosessi toimii siten, että opettaja hakee stipendiä opiskelijalleen. Stipendejä myönnetään enintään viidelle saman oppilaitoksen opiskelijalle kerrallaan. Kevään haku päättyi 28.4.Syksyllä haku avautuu jälleen. Hae stipendiä opiskelijalle tästä.