Palvelut ja edut

MMA:n opiskelijajäsenyys on sinua varten,

 

  • jos opiskelet tällä hetkellä päätoimisesti ja olet kiinnostunut yritysten myynti- ja markkinointitehtävistä tulevaisuuden työuranasi
  • jos haluat saada vahvat pohjatiedot työelämää ja oman työurasi hallintaa varten
  • jos haluat kasvattaa verkostoasi

 

Opiskelijajäsenenä voit MMA:ssa olla opiskelujesi ajan, lähtökohtaisesti maksimissaan neljä vuotta. Valmistuttuasi opiskelijajäsenyytesi päättyy. Saat tästä muistutuskirjeen sen vuoden lopussa, jolloin neljän vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen.

 

Siirtyessäsi työelämään sinun kannattaa liittyä oman alasi ammattiliiton jäseneksi. Myynti-, markkinointi- ja ostotehtävissä se on MMA. Jäseneksemme voit silloin liittyä sekä työsuhteessa olevana että yrittäjänä. 

 

HUOM! MMA:n opiskelijajäsenyys ei korvaa opiskelijajärjestöjen (OSKU, SAKKI, SAMOK, SYL) jäsenyyttä, joten opintoalasi edunvalvonnan turvaat parhaiten liittymällä myös opiskelijajärjestön jäseneksi.

 

Liity MMA:n opiskelija- tai työsuhteiseksi jäseneksi

Opiskelijan jäsenlajit

Opiskelijajäsenyys on maksuton ja voi kestää opintojen ajan, lähtökohtaisesti korkeintaan neljä vuotta. Opiskelijajäseneksi hyväksyttävän tulee opiskella päätoimisesti tavoitteenaan toimia tulevaisuudessa myynti-, markkinointi- tai ostotehtävissä. Opintoalalla ei ole vaikutusta jäsenkelpoisuuteen. Kontaktoimme opiskelijajäseneksi liittyneet viimeistään neljän vuoden kuluttua liittymisestä ja tarjoamme maksullista jäsenyyttä (työsuhteinen tai yrittäjä). Mikäli päätoimiset opinnot edelleen jatkuvat, voidaan maksutonta opiskelijajäsenyyttä jatkaa aina vuosi kerrallaan.

Opiskelijan työelämäjäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassan jäsenyys, joka takaa ansioturvan mikäli työttömyysturvalain mukaiset päivärahan maksamisen perusteet täyttyvät. Lue lisää opiskelijan työelämäjäsenyydestä. Jäsenyys + MMA:n työttömyyskassa, Opiskelijan työelämäjäsenyys maksaa 120 € ja sen voi maksaa kahdessa maksuerässä.

Turvaa työelämän ensiaskeliin

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus päästä CV-sparraukseen. Tuemme työnhakuasi. Työnhaun henkilökohtaista sparrausta järjestämme aika ajoin kaikille keskeisillä jäsenpaikkakunnillamme. Teemme urapalveluissa yhteistyötä Target Headhunting Oy-nimisen rekrytointipalveluyrityksen kanssa. Järjestämme myös työnhaun infoja ja sisällytämme koulutustarjontaamme uravalmennuksia.

Jäsenenä saat neuvontaa työsopimusasioissa ja palkkauksessa. Työsopimus kannattaa tarkistuttaa aina lakimiehellä ennen allekirjoitusta. Palkkatoiveen voit mitoittaa työmarkkinatutkimuksemme tuloksiin perustuvaksi. Palkkaneuvontapalvelu on suosittu jäsenpalvelu nuorten keskuudessa.

Voit vakuuttaa itsesi työttömyyden varalta jo opiskeluaikana mikäli työskentelet osa-aikatyössä tai vaikkapa kesätöissä. Opiskelijan työelämäjäsenyys on tällaisessa tilanteessa sivulle sopivin jäsenyysmuoto. Tällöin sinulla on käytössäsi myös työttömyyskassamme palvelut. Kassan maksama aiempiin ansioihisi perustuva työttömyysturva on karkeasti ottaen kolme kertaa suurempi kuin KELA:n maksama peruspäiväraha. Voit tutkia oman tilanteesi päivärahalaskurilla.

Käytössäsi omat lakimiehet - turvanasi oikeusturvavakuutus

MMA:n jäsenenä saat maksutonta neuvontaa kaikissa omaan työ- ja edustussopimukseen liittyvissä asioissa heti jäsenyyden alettua Myynnin ja markkinoinnin oikeusturva MOT Oy:stä. Käytössäsi ovat toimialan erityiskysymyksiin erikoistuneet lakimiehet. Sinut on myös vakuutettu ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella.

Vakuutusturvaa matkoille ja tapaturmiin

MMA on vakuuttanut kaikki alle 69-vuotiaat jäsenensä, myös opiskelijat, vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksilla. MMA:n ottamaa perusturvaa voit täydentää jäsenetuvakuutuksilla.

Laadukasta koulutusta

MMA järjestää ammatillista koulutusta ympäri maata. Suurin osa koulutuksista on jäsenille ilmaisia ja opiskelijajäsenenä pääset osallistumaan yhteen koulutukseen vuodessa.

Voit helposti ilmoittautua koulutuksiin sähköisellä lomakkeella, joka on jokaisen kurssiesittelyn lopussa. Kurssipaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsenet voivat hakea myös MMA:n koulutustukea unelmien toteuttamiseen.

Työpaikkoja

Olemme koonneet sivuillemme avoinna olevia myynnin, markkinoinnin ja oston tehtäviä. Alueellisen jaottelun lisäksi tarjontaan on eritelty erityisesti nuorille soveltuvia työpaikkoja. 

MMA:n LinkedIn-ryhmä keskusteluihin ja työpaikkatarjonnan LinkedIn-sivut

Avoimia työpaikkoja, verkottumista ja keskustelua myynnin ja markkinoinnin aiheista. Työpaikkoja koottuna myös tasojaottelulla LinkedIn-Showcase-sivuillamme: Myynnin ja markkinoinnin opiskelijat ja uran alkuvaiheessa olevat

Opiskelijastipendit

Jaamme vuosittain opinnoissaan menestyneille opiskelijoille stipendejä opettajien lähettämien hakemusten perusteella. Määrä on ollut voimakkaassa kasvussa. Vuosittain myönnämme noin 20-30 stipendiä arvoltaan 100-300 euroa.

Muita etuja

Levirakan ja A-lomien lomamökeissa saat viettää rentouttavia lomia ja postiluukusta kilahtaa kuusi kertaa vuodessa Myynti & Markkinointi-lehti.

Jäsenyhdistyksemme järjestävät nuorille omia tapahtumia, joista paikallisyhdistys ilmoittaa erikseen sähköpostitse tai paperilehdessään.

Opiskelijan käytössä on myös Member+ -palvelun mittava alennustuotevalikoima!